Niet alleen bloemen

noya-zwart-zilver

noya-zwart-zilver

Kokosnootschalen

Noya tovert kokosnootschalen om tot mooie en nuttige voorwerpen voor aperitieftafel, snoepjesbuffet, … Bij Pioen Bloemenateljee combineren wij de schalen ook met gestabiliseerde rozen. Met deze Coconutsbowls haal je exotische invloeden en een stukje paradijs in huis. De mix van tropische grondstoffen met een minimalistisch design dragen bij aan het ruwe en kleurrijke karakter van Noya. De natuurlijke oorsprong en het handwerk onderscheiden zich in elk product en zijn de belangrijkste aspecten van de Noyacollecties. Het zijn leuke musthaves die passen in elk interieur door het gevarieerde kleurenaanbod.

Aardewerk

Ben je liefhebber van origineel en kwaliteitsvol design? Wij verkopen een ruime keuze uit het uitgebreide D & M Depot assortiment. Een aanbod waarin klassieke en gedurfde vormen elkaar vinden in een voortdurend samenspel van materialen, texturen en tinten. Wij werken samen met Ecri living, een Hollands ambachtelijk bedrijf, vakmanschap over generaties heen. Ook maatwerk is mogelijk in deze collectie .In de eenvoudige potterie is er eveneens een mooi aanbod.

aardewerk-DM-depot

aardewerk-DM-depot

glaswerk-rasteli

glaswerk-rasteli

Glaswerk

Vazen, schalen, stolpen, t-lichtjes,…in exclusieve vormen en kleuren. Seizoensgebonden modellen en kleuren, maar ook het transparante glaswerk krijgt zijn stek in het interieur. Alles wordt zorgvuldig geselecteerd om te passen bij het gekozen bloemwerk.

Vlammetjes

Wij verkopen reeds meer dan 20 jaar uit de collecties van Rasteli: glas, aardewerk, en hun huismerk Luz Your Senses als het over vlammetjes gaat.

vlammetjes-rasteli

vlammetjes-rasteli

Geurkaarsen

Vier dat je thuis bent en geniet! Voorzie jouw huis van heerlijke geuren:
-lotus en patchouli
-vanilla bean
-hammam
De kaarsen van Gusta zijn gemaakt van een hoge kwaliteit soja-wax voor een langzame en mooie verbranding.
Leuk om te hebben en om te geven, aan betaalbare prijzen.

L&D

Welkom in de wereld van Sirius, voor schitterende momenten, LED-lichtjes voor binnen en buiten en LED waxkaarsen. Wij verwerken ze met schalen, vazen,…tot unieke sfeervolle creaties.

Teak

Rechtstreekse import uit Indonesië. Ter plaatse met zorg en respect gekozen door onze leverancier.
Heel veel unieke exemplaren en originele vormen. Wij verwerken ze met bloemen, kaarsen, gestabiliseerde rozen,…na overleg met onze klanten.

Kerstdecoratie

L’Oca Nera: een wondermooi assortiment Kerstartikels uit Montecassiano, Italië. Een ontmoeting op weg naar
Kerstnacht. Alle stukken zijn zeer verfijnd en gedetailleerd uitgewerkt om jouw gasten te verwelkomen

Juwelen

Wij stellen u graag onze huisgemaakte juwelen voor: de Rubee-collectie. Deze trendy juwelen zijn een geschikte aanvulling bij uw dagelijkse kledij en bij uw feestoutfit. Geef je een Rubee-juweel cadeau, dan scoor je zeker bij de ontvanger ervan.

Servietten

In het assortiment vind je zowel de lunch- als de cocktailservietten, seizoensgebonden thema’s en
Alldayservietten in een ruim kleurenpallet voor een afgewerkte gedekte tafel.